ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

1. Με Μεταφορική Εταιρία (προτεινόμενος τρόπος για μεγάλο βάρος)

Για προϊόντα μεγάλου βάρους, άνω των 30 κιλών, (ή και μικρότερα), η αποστολή γίνεται κατόπιν συνενoήσεως με μεταφορική εταιρεία. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Με αυτό τον τρόπο αποστολής προτιμούμε να εξοφλήσετε τις αγορές σας μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό γιατί οι μεταφορικές δεν μας παραδίδουν την αντικαταβολή στην επιχείρηση αλλά πρέπει να την εισπράξουμε από τα γραφεία τους. Πριν την αποστολή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το κόστος. Ενα δέμα 10 κιλών για Αθήνα από Θεσσαλονίκη κοστίζει γύρω στα 4,5 Ευρώ.

 

2. Με ταχυμεταφορές (courier-elta-acs-γενικη κλπ)

Για προϊόντα μέχρι βάρους 5 κιλών, (ή και μικρότερα), η αποστολή μπορεί να γίνει με ταχυμεταφορές . Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Πριν την αποστολή μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για το κόστος αν είναι μεγαλύτερο από 5 κιλά. Ενα δέμα μέχρι 5 κιλά για Αθήνα από Θεσσαλονίκη κοστίζει γύρω στα 9 Ευρώ και η αντικαταβολή κοστίζει 5 ευρώ επιπλέον. Ελπίζουμε στο μέλλον να πετύχουμε καλύτερες τιμές. Για Δυσπρόσιτες περιοχές ισχύουν διαφορετικά τιμολόγια

3.Με φορτηγό εταιρείας

Για την πόλη της Θεσσαλονίκης μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και με δικά μας μεταφορικά μέσα για αξία πάνω απο 50 Ευρώ


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 3 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία έκδοσης τιμολογίου. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχουν αποσφραγιστεί, μαζί με το τιμολόγιο. Για την αποφυγή δική σας ταλαιπωρίας καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κτλ.). 

Θα πρέπει να μας ενημερώσετε για την επιθυμία σας να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε:
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974 055500  E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες Πληρωμής 


Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με 2 τρόπους.

 1. Αντικαταβολή

Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω ΕΛΤΑ/courier/μεταφορική και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Τα ΕΛΤΑ και η κούριερ χρεώνουν διαφορετικά την επιβαρυνση της αντικαταβολής. Για τις μεταφορικές εταιρείες πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μάθουμε πόσο χρέωνουν για την περιοχή που βρίσκεστε.

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας στον λογαριασμό της εταιρείας Π.ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας ένα email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αλλιώς μπορείτε και τηλεφωνικά: στο 6974 055500

ΟΡΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Δήλωση Απορρήτου 

Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (N 2472/1997)

H εταιρία με την επωνυμία Π.ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. (Δ.ΜΙΧΑΛΑ 4-Ξηροκρήνη-Θεσσαλονίκη,6974055500,) σας ενημερώνει ότι, για την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση σας μέσω των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε στη διαδικτυακή μας πύλη (www.sidirika.com.gr, επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, βάσει του Ν. 2472/1997 και των σχετικών τροποποιήσεων του και σύμφωνα με τις ακόλουθες κατευθυντήριες γραμμές:
Μας δίνετε μόνο τα τυπικά σας στοιχεία, που αφορούν στην ομαλή ολοκλήρωση της αγοράς σας.

 Οι πληροφορίες που ζητάμε από εσάς:

Προσωπικά δεδομένα:
Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα της sidirika.com.gr, χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (το e-mail σας, ένα όνομα χρήστη και ένα password) μόνο όταν προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων ή καταλόγων.

Πληροφορίες που αφορούν αγορά προϊόντων:
Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο σας, ένα σταθερό τηλέφωνο, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας και τύπο παραστατικού ( τιμολόγιο). Επιπλέον, ζητάμε εθελοντικά κάποια στοιχεία, όπως αριθμό κινητού τηλεφώνου (περίπτωση ανάγκης άμεσης επικοινωνίας), αριθμό fax, επάγγελμα, κλπ για καθαρά ενδοεταιρική χρήση, όπως στατιστικούς λόγους.

 

Δεδομένα παραστατικού:
Γιά το τιμολόγιο χρειαζόμαστε το όνομα της εταιρίας, ΑΦΜ και διεύθυνση της έδρας της.
Συνοπτικά, ζητάμε τόσες μόνο πληροφορίες όσες μας χρειάζονται ώστε να απολαύσετε μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία: συνεπή παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε, ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σας και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση βασισμένη στις ανάγκες και προτιμήσεις σας.